MIAB får förnyat förtroende av Jernhusen

Bildkälla: Jernhusens bildbank

Vi har sedan 2010 levererat våra städtjänster till Jernhusen och skött lokalvården i Cityterminalen i Stockholm samt i den anrika byggnaden från 1871, Stockholms Centralstation. Detta landmärke och viktiga knutpunkt är Sveriges mest besökta plats och har i snitt 230 000 resenärer och besökare per dag.

Den nya avtalsperioden inleds i april 2023, med en initial avtalsperiod på tre år med möjlighet till förlängning med max två år (1+1).

– Vi är väldigt stolta och glada för att Jernhusen fortsatt ger oss förtroendet att leverera renlighet, säger MIAB´s VD Richard Toppar. Att få företräda ett bolag som Jernhusen som likt oss prisar hållbarhet är för oss mycket viktigt. Jag och MIAB ser framemot de kommande åren tillsammans.

Rena och fräscha lokaler är en viktig stomme för att bygga grundtrygghet, säger Åsa Dahl, chef Affärsområde Stationer, Jernhusen. Vi behöver också kunna lita på att de vi samarbetar med har samma syn som oss på allt ifrån miljötänk till mänskliga värden och kvalitet på utförd tjänst. Leverantörerna blir vår förlängda arm och det är oerhört viktigt att de lever upp till vår uppförandekod, har schyssta villkor och ett hållbart erbjudande, både ekologiskt och ekonomiskt.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD MIAB AB
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63

OM MIAB GRUPPEN
MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 400 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.